Онлайн-школа Альтернатива

Онлайн-школа «Альтернатива» – це повноцінна школа у вас вдома.

Наш девіз – «Поглянь на освіту з іншого боку!» Ми не хочемо, щоб школярі та їхні батьки бачили в освіті щось нудне і формальне, наша мета показати, що вчитися можна цікаво, зручно та із задоволенням. 

Ми об'єднали в собі переваги традиційної очної школи та онлайн-освіти, і прикладаємо усі зусилля, щоб позбавитися від їх недоліків.

На відміну від традиційної загальноосвітньої школи ми:

Завжди поруч. Тепер не ви ходите в школу, а школа «ходить до вас». У будь-який час в будь-якому місці: удома, на дачі, в поїздці, скрізь, де є інтернет, ви можете вчитися, коли вам зручно.

Економимо ваш час. У нас ви не витрачаєте час і увагу вашої дитини на інформацію, яка не має відношення до предмета. Наприклад, на фізиці дитині розповідають тільки про фізику, а не про те, що післязавтра прибирання території або треба почергувати в їдальні. В результаті, те, на що у звичайній школі витрачають 5 уроків, у нас ваша дитина дізнається і, найголовніше, зрозуміє лише за 1. 

Крім того, у вас є можливість займатися «за своїм розкладом», натомість ви звільняєте час на заняття в спортивних секціях, гуртках за інтересами і т. п. Потрібно піти до лікаря, виїхати на змагання? Не треба відпрошуватися і пропускати уроки. Просто подивіться їх у зручний час.

Використовуємо найсучасніші методи в навчанні. Ніякого пояснення «на пальцях» і схематичних зображень на дошці. Ми можемо по максимуму використовувати всі можливості навчання перед комп'ютером: ілюстрації, відеозаписи експериментів і практичних занять, історичні фільми та ін. У методах перевірки знань ми поєднуємо прогресивні тестові технології, щоб діти звикали до сучасних видів іспитів (ДПА та ЗНО), і класичну письмову роботу, щоб вони розвивали вміння творчо мислити.

Шукаємо індивідуальний підхід до кожного учня. На відміну від роботи з цілим класом, де вчитель просто не має можливості приділити увагу кожному учневі, наші вчителі постійно на зв'язку з кожним учнем і працюють з кожним індивідуально. Ми перевіряємо домашню роботу кожного учня і коментуємо всі основні помилки, також діти можуть задавати питання вчителям в текстовому чаті в будь-який час і на кожен з них вони обов'язково отримають відповіді протягом доби.

Даємо можливість переглядати уроки будь-яку кількість разів. Хіба можна собі уявити, що вчитель може повторити свій урок два-три рази? Але сучасні інтернет-технології дозволяють зберігати наші відеоуроки в запису. І якщо вам щось не зрозуміло з першого разу або ви прослухали якийсь момент, ну або просто забули частину теми, то перегляньте потрібний вам матеріал ще раз, і ви легко розберетеся з будь-яким предметом.

Від багатьох інших центрів дистанційного навчання нас відрізняє:

Видача документа про освіту державного зразка. Існує безліч консультаційних онлайн-центрів, які пропонують заняття по Скайпу у форматі репетиторства, але вони не є повноцінними школами, так як не пропонують системної освіти і не мають права видавати документи про освіту державного зразка. Ми ж є повноцінною школою і якщо ви виберете формат отримання повної загальної середньої освіти, то як і в будь-якій школі за результатами навчання ми видамо вам табель або свідоцтво про освіту в 9 та 11 (12) класі.

Повноцінна освіта. Ми не просто проводимо окремі консультації за бажанням учнів, а ведемо відеоуроки за чітким розкладом з усіх основних предметів шкільної програми. На кожному уроці учні можуть задавати питання вчителю, і він обов'язково постарається відповісти на них. Також кожен учень у нас проходить періодичну перевірку знань у вигляді виконання домашніх і контрольних робіт і отримує оцінки за всі вивчені теми. Детальніше про структуру навчання в нашій школі читайте тут.

Можливість не приїжджати до школи, а весь час навчатися дистанційно. У нас мають змогу навчатися діти з усієї України, а також наші громадяни, які перебувають за кордоном. Ми цінуємо їхній час і пропонуємо весь процес навчання проходити вдома. Приїжджати учням доведеться тільки на проведення держіспитів (ДПА) у 4, 9 та 11 класах. Прочитати про це докладніше можна тут. Ну, а якщо ви вчитеся, наприклад, у 7 класі, то за весь навчальний рік вам нікуди приїжджати не доведеться.

Постійне спілкування з учнями. Про дистанційне навчанні існує думка, що учень не має можливості спілкуватися з учителем. Ми принципово проти такого підходу. Кожен учень повинен мати можливість запитати в учителя все, що йому було не зрозуміло. Ви можете написати в чаті, наприклад, своєму вчителю математики, і він обов'язково допоможе вам розібратися в самих складних темах.

Контроль навчальних досягнень. Ми приділили велику увагу тому, щоб зробити зручний електронний журнал оцінок і електронний табель. Використовуйте дані доступу до особистого кабінету вашої дитини, і ви будете завжди в курсі його успішності та відвідування занять. А система розсилок буде вам нагадувати про важливі події в процесі навчання: нові оцінки, новини школи і т. п.

Крім того, Онлайн-школа «Альтернатива»:

Дає вам можливість вибору мови навчання. При навчанні в нашій школі ви можете використовувати зручну для себе мову навчання: українську або російську. Усі текстові матеріали та інтерфейс сайту доступні у двох мовних версіях. Але варто звернути увагу, що відеоуроки проводяться тільки українською мовою.

Пропонує вам безкоштовно подивитися, як ми навчаємо. Ми спеціально розробили для вас демонстраційний доступ, який без нудної процедури реєстрації і абсолютно безкоштовно дає вам можливість спробувати всі основні функції навчання в нашій школі: подивіться приклади відеоуроків, пройдіть перевірочні роботи, ознайомтеся з формою журналу оцінок та розділом, де можна спілкуватися з вчителями. Ми сподіваємося вам сподобається, і ви будете вчитися з нами.

Підтримує функцію онлайн-оплати навчання. Вже далеко не новина, що можна оплатити товари і послуги онлайн, але багато приватних шкіл і курсів досі цим не користуються. Ми піклуємося про зручність батьків наших учнів і пропонуємо онлайн-оплату прямо на нашому сайті з використанням сервісу електронних платежів PSP Platon, якщо у вас є електронна карта, або оплату за «платіжкою» в касі будь-якого банку, якщо вам зручніше «по-старому». Детальніше про форми оплати ви можете прочитати тут.

Вступайте в Онлайн-школу «Альтернатива», і ми станемо вашою альтернативою консервативній сфері освіти і покажемо, як можна ефективно і цікаво вчитися.

Поставте запитання Ваше звернення буде опрацьовано протягом 24 годин
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.