Екстернат

Екстернат в Онлайн-школі «Альтернатива»

Екстернатна форма здобуття освіти (екстернат) – це спосіб організації навчання здобувачів освіти, за яким освітня програма повністю засвоюється здобувачем самостійно, а оцінювання результатів навчання та присудження освітньої кваліфікації здійснюються відповідно до законодавства.

Здобуття освіти в Онлайн-школі «Альтернатива» за екстернатною формою здійснюється відповідно до Положення про індивідуальну форму здобуття загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 12.01.2016 № 8, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 лютого 2016 року за №184/28314.


Як вступити на екстернат до Онлайн-школи «Альтернатива»

Зарахування до Онлайн-школи «Альтернатива» на екстернатну форму навчання відбувається в обмежені терміни. Актуальну інформацію з цього питання необхідно уточнювати у наших менеджерів. 

Ознайомитись із процедурою переведення до Онлайн-школи «Альтернатива» можна тут


Оцінювання досягнень, ДПА та ЗНО на екстернаті

Для допуску до державної підсумкової атестації (далі – ДПА) екстерни до 30 травня проходять оцінювання з усіх предметів, що вивчаються в Онлайн-школі «Альтернатива». Оцінювання проходить в Онлайн-школі «Альтернатива» дистанційно у формі контрольної роботи або тестування. Наслідком цього оцінювання є виставлення річної оцінки з кожного предмета.

Екстерни, допущені на підставі річного оцінювання до ДПА, складають ДПА очно на загальних підставах відповідно до Порядку проведення державної підсумкової атестації, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 07.12.2018 № 1369, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02 січня 2019 року за №8/32979.

Екстерн бере участь у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) на загальних підставах у пунктах проведення тестування у регіоні проживання екстерна.

Поставте запитання Ваше звернення буде опрацьовано протягом 24 годин
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.