Цікаві канікули

Курс "Цікаві канікули"

Проведіть канікули з користю! 

На канікулах ви маєте змогу поліпшити свою англійську, побувати в ролі журналіста, навчитися створювати красиві дрібниці своїми руками, поринути у світ цікавої науки та пізнавальної математики, а також освоїти комп'ютерну графіку. І все це в курсі "Цікаві канікули". 

Вартість усіх курсів 350 грн. Як сплатити за навчання можна прочитати тут.

Мова відеоуроків російська.

Кількість уроків 28.

Термін доступу після оплати 35 днів.

Заняття розраховані на дітей 5-9 класів.

Примітка. Перед оплатою занять за курсом "Цікаві канікули" рекомендуємо ознайомитись із договором-офертою.

Інструкція по роботі з курсами на сайті знаходиться тут.

Що входить в курс "Цікаві канікули"

Розмовна англійська - 8 уроків

На вас очікує вивчення нових слів, що використовуються в повсякденному житті. Ви швидко почнете застосовувати свої знання з граматики, писати твори і листи. Прослуховування аудіофайлів і перегляд коротких відео англійською мовою допоможе вам контролювати і виправляти вашу вимову. У кожному уроці є прості схеми і пояснення, за допомогою яких вам буде легше вивчити незнайомий матеріал.

Шопінг, хобі, друзі, спорт та інші цікаві теми... Ви побачите, що англійська -це просто і цікаво!


Комп'ютерний дизайн - 4 уроки

Тобі потрібно швидко зробити похмуру та темну фотографію яскравою або зробити ефектну аватарку? Або ж ти просто хочеш оригінально привітати друга з днем народження і зробити цікаве відеопривітання або смішний колаж з ним?

Цей курс допоможе тобі у перших кроках до звання майстра комп'ютерного дизайну.


Цікава наука - 4 уроки

На уроках "Цікавої науки" ви не почуєте нудних лекцій, не будете запам'ятовувати складні формули чи біографії. Ви відчуєте себе справжніми дослідниками, розв’яжете звичайні завдання незвичайним шляхом та дізнаєтесь багато корисних речей, якими зможете вразити друзів та рідних.

Разом з "Цікавою наукою" ви переконаєтесь, що фізика та хімія можуть бути різними: і корисними, і цікавими, а іноді екстремальними і навіть небезпечними! Але при цьому вони все одно залишаються науками.

На вас чекає подорож у світ дослідів, загадок та пригод!


Хенд-мейд - 4 уроки

Вироби ручної роботи завжди цінувалися. Із плином часу людська фантазія сягала далі й далі, поряд з нею ширилися і можливості. Сьогодні ми маємо змогу реалізувати будь-яку ідею, від сережок до величезних панно. Проте завжди слід починати з простого.

У цьому курсі на вас чекає знайомство з основними техніками роботи з різними матеріалами: папером, деревом, каменем та іншими, а після кожного уроку ви маєте унікальну річ, створену власноруч!


Пізнавальна математика - 4 уроки

Математика - це не цікаво і вона потрібна тільки вчителю математики? Ні!

Швидко рахувати в умі, використовувати геометрію вдома та в поході, дивувати знайомих математичними фокусами та ще багато чого цікавого навчить вас "Пізнавальна математика". 


Журналістика - 4 уроки

Курс "Журналістика" спрямований на те, щоб дати уяву про поняття журналістики, професію журналіста, вимоги до професії журналіста; дозволяє дізнатись про прийоми, що використовують журналісти у своїй діяльності.

Готові відчути романтику погоні за гарячими подіями? Тоді журналістика для вас!

 

Поставте запитання Ваше звернення буде опрацьовано протягом 24 годин
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.